Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно керівника одного із комунальних підприємств Білоцерківської міської ради

Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно керівника одного із комунальних підприємств Білоцерківської міської ради

2018 05 18

Начальника комунального підприємства Білоцерківської міської ради судитимуть за підробку офіційних документів та розтрату коштів місцевого бюджету на суму 100 тисяч гривень, повідомляє прокуратура Київської області.

Встановлено, що керівник одного з комунальних підприємств Білоцерківської міської ради підписав та завірив печаткою документи про неіснуючий капітальний ремонт приміщення цеху комунального підприємства. 

За процесуального керівництва Білоцерківської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно службовця за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.191 (розтрата чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем), ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Білоцерківською місцевою прокуратурою до начальника комунального підприємства пред’явлено цивільний позов в інтересах держави про відшкодування шкоди, завданої злочином.

Санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

З подробицями можна ознайомитися на офіційному сайті прокуратури Київської області: https://kobl.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=229564