Громада не допустила підвищення тарифів на тепло на 30%

Громада не допустила підвищення тарифів на тепло на 30%

2018 12 20

Громада не допустила підвищення тарифів на тепло на 30%.

Напередодні містяни прийшли на відкрите обговорення тарифів у комунальному підприємстві «Білоцерківтепломережа» та виступили проти необгрунтовано завищених цін на опалення.

Голова громадської організації «Біла Церква разом» Микола Бабенко зазначив: «Показово, що на відкритому обговоренні не був присутній жоден депутат міської ради, проте «Білоцерківтепломережа» є комунальним підприємством, підконтрольним раді – саме вона визначає основні напрямки її діяльності та призначає керівників за поданням міського голови. Варто пам’ятати, що в Україні триває масово президентська компанія, кожен претендент обіцяє з білбордів знизити тарифи – лік іде у рази. Нині у міськраді є представники абсолютно усіх політичних сил, лідери яких претендують на президентство, проте жоден депутат не висловився стосовно зниження тарифів і не підтримав громаду. Люди повинні розуміти і пам’ятати про це, коли підуть на вибори».

Також Микола Бабенко запевнив, що у разі ухвалення міськрадою рішення щодо підвищення тарифів на опалення, ГО «Біла Церква Разом» готова вчергове позиватися до суду.