Комунальне підприємство «Білоцерківтепломережа» може потрапити під концесію

Комунальне підприємство «Білоцерківтепломережа» може потрапити під концесію

2018 12 17

Комунальне підприємство «Білоцерківтепломережа» може потрапити під концесію*. Голова осередку «Національного корпусу» у Білій Церкві Олександр Коломієць зазначив на своїй сторінці у Фейсбук, що міська влада спрямовано діє на банкрутство підприємства з метою створення чергового концесіонера. Таким чином міські чиновники разом із керівниками підприємства зможуть отримувати прибуток з населення та одночасно спустошувати міський бюджет. Наразі перший крок до банкрутства «Білоцерківтепломережі» вже відбувся: мільйонні борги перед НАК «Нафтогаз України» посиляться черговими заборгованостями білоцерківців через неспроможність сплатити рахунки за новими завищеними тарифами. Громадський діяч закликає населення не дати міській владі віддати комунальне підприємство під концесію, аби не допустити жахливих для міста наслідків.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що КП "Білоцерківтепломережа" має борги за газ у розмірі 326 805 900 грн., що складає 60% боргу усієї Київської області.  Окрім того, податківці викрили підприємство у махінаціях з бюджетом міста. 

*Конце́сія — договір про передачу природних багатств, підприємств, інших господарських об'єктів, що належать державі чи територіальній громаді, в тимчасову експлуатацію іншим державам, іноземним фірмам, приватним особам.