Мер Білої Церкви засудив позицію містян щодо зберереження старого тарифу на теплопостачання

Мер Білої Церкви засудив позицію містян щодо зберереження старого тарифу на теплопостачання

2018 12 17

Міський голова Геннадій Дикий не визнав позицію громади щодо підвищення цін на теплопостачання.

Напередодні міська влада разом з комунальним підприємством «Білоцерківтепломережа» мали намір підняти ціни на послуги з централізованого опалення на 30%. На відкритому засіданні з цього приводу містяни відстояли свою думку та виступили проти чергового підняття тарифів, так як вважають їх необґрунтовано завищеними. Наразі громада вимагає оприлюднити усі документи із розрахунками нових тарифів, щоб у подальшому зробити експертизу на достовірність.

На своїй сторінці у Фейсбук мер Геннадій Дикий зазначив, що не підтримує дії громади та вважає, що містяни таким чином сприяють припиненню теплопостачання по всьому місту. Допис міського голови викликав хвилю обурень серед білоцерківців. Містяни запевняють, що, попри одностайну позицію міської влади, будуть відстоювати свої права до останнього.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdykyi.ga%2Fposts%2F1966556910313142&width=500" width="500" height="804" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>