У Білій Церкві працюють не всі пункти обігріву для безхатченків

У Білій Церкві працюють не всі пункти обігріву для безхатченків

2018 12 20

У Білій Церкві працюють далеко не всі пункти обігріву для безхатченків.

До журналістів телеканалу «Крокус» звернувся дідусь, якого вигнали з дому рідні та вже понад 10 днів не пускають до оселі. Чоловік змушений був весь цей час ночувати на залізничному вокзалі. Про десяток пунктів обігріву, якими нещодавно хизувалася міська влада, безхатько не чув.

Журналісти телеканалу разом з постраждалим намагалися знайти хоч один пункт з  переліку, та з’ясувалося, що далеко не кожен з них працює. До того ж, на гарячу лінію територіального центру, вказану на сайті міської ради, за весь день додзвонитися не вдалося.  

Як потім зазначила завідуюча відділу обліку бездомних осіб Раїса Довгаль, пунктів обігріву, які працюють щодня у зимовий період всього декілька, а саме у територіальних центрах соц обслуговування по вул Шевченка, 69 та Тімірязєва, 12а. За інші адресами, вказаними на сайті міської ради та у роздаткових листівках, пунктів обігріву наразі немає. Вони розгортаються лише за умови зниження температури повітря нижче 10 градусів за Цельсієм.

Як безхатьки будуть знаходити життєво необхідні адреси допомоги та чи зможуть без термометра визначити температуру повітря , наразі залишається лише проблемою безпритульних людей.

Детальніше дивіться у сюжеті тут.