Влада Білої Церкви попри рішення суду вирішила підвищити тарифи на послуги ЖЕКів

Влада Білої Церкви попри рішення суду вирішила підвищити тарифи на послуги ЖЕКів

2018 12 20

Влада Білої Церкви попри рішення суду вирішила підвищити тарифи на послуги ЖЕКів, повідомляє газета «Тиждень».

Напередодні суд визнав рішення виконавчого комітету щодо збільшення вартості послуг житлово-експлуатаційних контор протиправним та нечинним. Втім, міська влада на чолі з мером Геннадієм Диким не бажають миритися із висновком суду, тому подали апеляцію. Фактично це означає призупинення рішення суду про скасування тарифу до моменту  нового рішення суду.

Голова громадської організації Микола Бабенко зазначив, що його команда миттєво відреагувала та подала вимоги до апеляційної інстанції.

«Ми будемо вимагати негайно призупинити дію тарифів, а також відшкодувати людям усі кошти, які були сплачені у надлишку в результаті незаконного рішення», -зазначив Микола Бабенко.

Нагадаємо, нещодавно, містяни прийшли на відкрите обговорення тарифів у комунальному підприємстві «Білоцерківтепломережа» та виступили проти підвищення цін на теплопостачання на 30% та вимагали у чиновників надати документи, які обґрунтовують таку необхідність.

Міський голова Геннадій Дикий відреагував на дії громади дописом на сторінці у Фейсбук, де заявив, що супротив містян може призвести до припинення подачі газу і зупинки теплопостачання.

Наразі, попри рішення відкритого обговорення, міська влада затвердила нові тарифи на опалення.