Забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту відпрацьовували на тренуванні

Забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту відпрацьовували на тренуванні

2018 12 17

Нещодавно відбулося штабне тренування з органами управління територіальної підсистеми єдиної Державної системи цивільного захисту Київської області щодо забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту на автомобільних дорогах державного значення.

Зокрема, відбувся огляд готовності Білоцерківської, Васильківської та Ставищенської районних ланок. Було проведено огляд техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС, а також техніки, яка буде залучена до розчищення автодороги Київ-Одеса та доріг місцевого значення від снігу та заторів.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур наголосив на важливості таких перевірок та тренувань: «Ситуація, яка відпрацьовувалася у ході тренувань, є досить типовою. Рятувальники та інші служби цивільного захисту неодноразово ліквідовували снігові затори на автошляхах та діставали із заметів легкові та вантажні автомобілі. Головна задача такого штабного тренування - відпрацювання взаємодії керівників усіх рівнів. Адже, як відомо, швидкість та якість виконання будь-яких завдань залежить від вчасності та оперативності керівних рішень..».

 

За інформацією сайту Білоцерківської РДА.