Білоцерківці виступили проти чергового підвищення тарифів на теплопостачання

Білоцерківці виступили проти чергового підвищення тарифів на теплопостачання

2018 12 17

Білоцерківці виступили проти чергового підвищення тарифів на теплопостачання. За інформацією газети «Тиждень», 4 грудня у комунальному підприємстві «Білоцерківтепломережа» відбулося відкрите обговорення щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення.

Засідання планували провести лише за участі керівництва тепломережі та міської ради. Втім, на обговорення прийшли й містяни та громадські активісти, обурені зависокими тарифами. Згідно проекту тарифів на теплову енергію, ціни на послугу планують підвищити на 30%, після чого тариф становитиме 1650 грн за Гкал. Саме тому на слуханнях громада вирішила не підтримувати підвищення цін на послуги з централізованого теплопостачання та висунула вимогу надати усі матеріали по розрахунку тарифів для проведення подальшої експертизи.

Голова громадської організації «Біла Церква разом» Микола Бабенко зазначив, якщо найближчими днями міською владою на чолі з мером Геннадієм Диким буде ухвалене рішення всупереч прийнятому на громадських слуханнях, то громада вчергове позиватиметься до суду.