Повернення героїв - війсковослужбовців 1129-го зенітно-ракетного полку привітали вдома

Повернення героїв - війсковослужбовців 1129-го зенітно-ракетного полку привітали вдома

2018 11 06

Перон білоцерківського вокзалу у суботу, 3 листопада, зібрав натовп людей - в Білу Церкву з війни повернулися військовослужбовці 1129-го Білоцерківського окремого зенітно-ракетного полку. Зустріти бійців на залізничному вокзалі зібрався повний перон дружин бійців, батьків, дітей та просто небайдужих білоцерківців. Серед зустрічаючих ті, хто просто прийшов сказати героям: "Дякую за мирне небо", ті, хто прийшов зустріти бойових товарищів та промовити: "Привіт, друже". Але сереред них також й ті, хто вперше за довгий час особисто промовить омріяні: "Ласкаво просимо додому, синку, татку, коханий, ми так довго на тебе чекали".

Поїзди із прибувшими військовослужбовцями зустрічали квітами, кульками, почестями, хлібом-сіллю та повними очами сліз. Подякувати зенітно-ракетному полку приїхали білоцерківські можновладці, зокрема, голова Білоцерківської райдержадміністрації Геннадій Джегур.

«Ми пишаємся тим, що ви в нас є і дякуємо вам за мирне небо та за те, що ми незалежні! Слава Вам! Слава Україні!», - промовив Геннадій Васильович.

До пізнього вечора люди не розходилися - непідробні емоції та дух братерства був відчутний усім присутнім. Наостанок, військові залишили на згадку свої підписи на жовто-синьому прапорі, який буде віддано на зберігання до місцевого краєзнавчого музею