Вартість проїзду у громадському транспорті зросте до 7 гривень

Вартість проїзду у громадському транспорті зросте до 7 гривень

2018 12 08

Питання поліпшення якості перевезень міська влада вчергове вирішує за рахунок білоцерківців, повідомляє газета «Тиждень». Виконавчий комітет Білоцерківської міської ради планує підвищити вартість проїзду у громадському транспорті до 7 гривень. Такі тарифи діятимуть у місті вже з нового року.

Причиною прийняття владою міста рішення про підняття вартості проїзду стали звернення від транспортних підприємств міста, зокрема від «Транссіті». Його власник Юрій Нестерчук  заявив, що «задля успішного завершення транспортної реформи у місті, влада мусить піти на підвищення вартості проїзду. Це дасть змогу поступово оновити рухомий склад та підвищити якість послуг перевезення». Чому приватна київська фірма вирішила оновити рухомий склад власних транспортних засобів за рахунок гаманців білоцерківців, вже активно обговорює громада. 

Однак, міський голова Геннадій Дикий повністю підтримав перевізників, тому підвищення тарифів не оминути. Громадські діячі запевняють, що доки існує домовленість між мером та перевізниками, вартість проїзду будуть підвищувати регулярно, але якість послуг від цього навряд чи зміниться.

Нагадаємо, нещодавно міський голова на зустрічах з білоцерківцями заявив, що результатів транспортної реформи в місті немає, бо більшість перевізників є непідконтрольними йому приватними фірмами, тож "змусити" їх поставити щонайменше валідатори, чи почати видавати квитки пасажирам, він не може.